Suomen voimapunnerrus ry:n kilpailija tai tuomari ei saa osallistua penkkipunnerruskilpailuun, voimanostokilpailuun tai vahvamieskisaan, jotka eivät kuulu antidopingtestauksen piiriin.

Kilpailija tai tuomari, joka osallistuu penkkipunnerruskilpailuun tai voimamieskilpailuun, voimanostokilpailuun joka ei ole adt:n testauksen alainen, menettää hän oikeuden nostaa ja tuomaroida Suomen voimapunnerrus ry:n tapahtumissa eliniäksi.

Kurinpitosääntö 264731 astuu voimaan 1.5.2018 alkaen.

 

Poikkeuslupa salikisaan osallistumiselle:

Kilpailijan tai tuomarin  tulee ilmoittaa osallistumisestaan ei Adt testauksen alaisiin kuntosaleilla, ulkona järjestettäviin ( salikisa ) voimanosto, voimamies tai penkkipunnerruskilpailu.

Ilmoitus tehdään Suomen voimapunnerruksen puheenjohtajalle sähköpostilla. Ilmoita aina  tapahtuman nimi ja sen järjestäjä, osallistujalista.

Nostolupaa voi hakea vain salikisoihin, ulkokisoihin joka ei ole ADT testauksen alainen.

Svry hallitus päättää osallistumisesta joko myöntämällä luvan tai eväämällä nostamisen kilpailussa. Päätöstä ei perustella nostajalle.

Svry suosittelee kaikkien testaamattomien kilpailujen välttämistä.

Emme halua millään tavalla olla mukana tilaisuuksissa tai kilpailuissa jotka jollain tavoin myötävaikuttavat doping myönteiseen asenteeseen.